Updutch
© Updutch 2024
Privacyverklaring Cookiebeleid

Werk waar wij trots op zijn

We zijn zeer trots op al onze voltooide projecten. Hier is een selectie van enkele van hen. We kijken ernaar uit om ook jouw project aan deze lijst toe te voegen!

Human Source Group

Human Source Group

Je huidige website is prima, maar je overweegt een verdere optimalisatie. Je wilt niet langer gebonden zijn aan de beperkingen van een standaard sjabloon vanuit een CRM-systeem. Je streeft naar een website die niet alleen beter presteert in termen van SEO, maar ook je klanten inspireert, informeert en aanzet tot actie. Hoe kun je dit bereiken?

Bekijk project
Werken bij - Human Source Group

Werken bij - Human Source Group

Wij werden gevraagd voor een werken bij website die zij geheel zelf konden beheren. Deze site is gebouwd op het Kirby CMS platform. Bekijk website →

Bekijk project
Stylesample

Stylesample

Wij ontwikkelden een innovatieve webshop die het mogelijk maakt om verzorgingsproducten in handige kleine formaten eenvoudig te bestellen en uit te proberen. Deze op maat gemaakte webshop is gebouwd met het Kirby CMS. In combinatie met Snipcart, een krachtige e-commerce oplossing, biedt deze webshop een naadloze en veilige online winkelervaring.

Bekijk project
Portalk

Portalk

Voor een Vereninging van Eigenaars werden wij gevraagd een communicatie platform op te zetten. We besloten dit daarna beschikbaar te maken voor alle soort verenigingen. Zowel het systeem als de informatieve website is in eigen beheer.

Bekijk project
Ingenieursbureau Deuring

Ingenieursbureau Deuring

Ingenieursbureau Deuring, een advies- en ingenieursbureau gespecialiseerd in bouwregelgeving, energie en duurzaamheid, was op zoek naar een website die hun expertise en toewijding weerspiegelt. Onze oplossing was het bouwen van een website op basis van het Kirby CMS.

Bekijk project
Patrick en Corine van Barneveld Kaasspecialiteiten

Patrick en Corine van Barneveld Kaasspecialiteiten

Voor Patrick en Corine hebben wij een site gebouwd waar zij onder andere informatie kunnen plaatsen over hun aanbieding op dat moment en op welke weekmarkten zij te vinden zijn.

Bekijk project
Weddingplanner Manon

Weddingplanner Manon

Manon was op zoek naar de ideale website voor haar bedrijf en wilde de vrijheid hebben om zelf eenvoudig de inhoud te beheren. Wij hebben deze wens vervuld door gebruik te maken van het krachtige Kirby CMS. Met de flexibele mogelijkheden van Kirby heeft Manon de volledige controle over de content van haar website. Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe foto's aan het fotoalbum, bijwerken van teksten of beheren van pagina's, het Kirby CMS maakt contentbeheer moeiteloos en efficiënt.

Bekijk project